შემოგვიერთდით Facebook_ზე და მიიღეთ პასუხი ნებისმიერ კითხვაზე
Geo Eng

 

მოცულობა-რაც უფრო მეტია მიკროტალღურის მოცულობა, მით მეტი პროდუქტის მომზადება არის შესაძლებელი ერთ ჯერზე.

 

სიმძლავრე-რაც უფრო მეტია მიკროტალღურის სიმძლავრე, მით უფრო სწრაფად შეგვიძლია მოვამზადოთ და შევაცხელოთ კერძი. (მნიშვნელობა აქვს ასევე პროდუქტის რაოდენობას).

 

მექანიკური მართვა-სიმძლავრის და დროის შერჩევა ხდება ძირითადად მბრუნავი (მექანიკური) რეგულატორის საშუალებით.

 

ელექტრონული მართვა(ღილაკებით, სენსორებით)-პარამეტრების რეგულირება ხდება ღილაკებით ან სენსორებით. შესაძლებელია კომბინაცია ტაქტურ (დროის, ან წონის მითითება ხდება მბრუნავი რეგულატორის მარჯვნივ, ან მარცხნივ გადაწევით, რეზულტატი აისახება ეკრანზე. ის შეიძლება წარმოადგენდეს ასევე სტარტის ღილაკსაც) მართვასთან.

 

ავტო მენიუ, ავტომატური მომზადება-მიკროტალღური ღუმელი თვითონ ირჩევს მომზადების ოპტიმალურ დროს, რეჟიმს, მიკროტალღების სიმძლავრეს, საკმარისია მივუთითოთ პროდუქტის სახეობა და  წონა (ზოგიერთ შემთხვევაში პორცია). 

 

მიკროტალღები-მიკროტალღები შედის პროდუქტში და გარდაიქმნება სითბოდ, ამიტომ მიკროტალღების საშუალებით შეიძლება სწრაფად გალღვობა, შეცხელება, კერძის მომზადება. დაბალი სიმძლავრე გამოიყენება ძირითადად გასალღვობად და შესაცხელებლად, საშუალო-შესაცხელებლად და მოსამზადებლად, მაქსიმალური-ძირითადად სითხეების ასადუღებლად.

 

გრილი-მიკროტალღურ ღუმელს აქვს დამატებით გამაცხელებელი ელემენტი-გრილი (ის შეიძლება იყოს: ჩვეულებრივი ,,ტენი"; კვარცული; კერამიკული). მისი საშუალებით შესაძლებელია კერძის მობრაწვა.

 

კომბინირებული რეჟიმი (გრილი+მიკროტალღები)-გრილი და მიკროტალღები მოქმედებს ერთდროულად. კერძი მზადდება, იბრაწება უფრო სწრაფად.

 

კონვექცია-მიკროტალღურ ღუმელს აქვს დამატებით გამაცხელებელი ელემენტი და ვენტილატორი, რომელიც თანაბრად ანაწილებს ცხელ ჰაერს მიკროტალღურ ღუმელში. კერძი მზადდება თანაბრად.

 

გალღვობის რეჟიმი-რადგან მიკროტალღები შედის პროდუქტში, ამიტომ გალღვობის პროცესი მიმდინარეობს სწრაფად.

 

ავტომატური გალღვობა-მიკროტალღური ღუმელი თვითონ ირჩევს გალღვობის ოპტიმალურ დროს, მიკროტალღების სიმძლავრეს, საკმარისია მივუთითოთ პროდუქტის სახეობა და  წონა. 

 

ეტაპობრივი მომზადება-კერძის მომზადების პროცესი შეგვიძლია დავყოთ რამოდენიმე განსხვავებულ ეტაპად (ძირითადად 3 ეტაპად), ყოველ ეტაპზე მივუთითოთ სხვადასხვა დრო და რეჟიმი. მომზადების პროცესი გაივლის ყველა ეტაპს შეუწყვეტლივ.

 

შამფური-მბრუნავ შამფურზე შესაძლებელია მოვამზადოთ ხორცის ნაჭრები, ფრინველის ხორცი. პატარა ელექტრო ძრავი ატრიალებს შამფურს, რაც ხელს უწყობს პროდუქტის  ირგვლივ, თანაბრად შებრაწვას.

 

შიდა საფარი:

ემალირებული-ასეთი საფარი საკმაოდ იაფია, მაგრამ ნაკლებად გამძლეა დიდი ხნით გამოყენებისთვის.

 

უჟანგავი ფოლადი-მდგრადია მაღალი ტემპერატურის მიმართ, გამოირჩევა დახვეწილი დიზაინით, არ წარმოადგენს სირთულეს მისი წმენდა.

 

ბიოკერამიკული-მდგრადია ნაკაწრებისა და მაღალი ტემპერატურის მიმართ, აქვს ანტიბაქტერიული თვისება, ადვილად იწმინდება, არ იცვლის ფერს და თვისებებს ხანგრძლივი ექსპლუატაციის მპერიოდში.

 

ტეფლონი-მოსახერხებელია ექსპლუატაციისთვის-ადვილად იწმინდება, მაგრამ არამდგრადია ნაკაწრების მიმართ-საჭიროებს სათუთ მოპყრობს.

 

თვითწმენდა ,,Aqua Clean"-ვასხამთ დაახლოებით 200 მლ. წყალს სპეციალურ ჭურჭელში, ვათავსებთ მიკროტალღური ღუმელის შიდა კედელზე და ვააქტიურებთ ფუნქციას. პროცესის დამთავრების შემდეგ შიდა საფარი რბილდება წარმოქმნილი ორთქლით და ადვილად იწმინდება.

 

დამახსოვრების ფუნქცია-შესაძლებელია ჩვენს მიერ შექმნილი პროგრამის დამახსოვრება და შემგომ ღილაკძე ერთხელ თითის დაჭერით გააქტიურება. ფუნქცია შეიძლება შევცვალოთ ნებისმიერ დროს.

 

ორთქლსახარში-ზოგიერთი მოდელის კომპლექტში (დამატებითი აქსესუარის სახით) არის ორთქლსახარში, რომლის გამოყენება შესაძლებელია სპეციალური ფუნქციის გააქტიურებით.

 

 

საიტის სრული ვერსია